#echipa_


Oamenii Ethics Beauty


Oameni de încredere din echipa noastră.

Image

Andreea Mureșan

Ethics Beauty

Sunt o persoană empatică, îmi place să mă implic în proiecte care aduc bucurie oamenilor, iubesc natura, sportul și sunt pasionată să descopăr culturi și civilizații noi.

Image

Bogdan Nae

Ethics BeautyImage

Cătălina Fagu

Ethics Beauty

Nu știu cum mă vede lumea, dar mie asa îmi place să văd LUMEA. Iubim la fel, simțim la fel dar suntem, din fericire diferiți. Iubim ce ne face fericiți, frumoși și încrezători. Sunt Cătălina și reprezint cu drag Davines în zona Moldovei. Frumusețea este responsabilitatea mea! Și a ta!

Image

Cristian Crișan

Ethics Beauty

Ce îmi place cel mai mult la ceea ce fac e în primul rând relaționarea cu oamenii, și felul în care putem ajunge să creștem împreună. E o provocare ce aduce multă satisfacție și împlinire. În timpul liber, pe lângă activitățile cu fetițele mele, una din bucuriile mele e crearea. Fie din Lego, fie din lemn, important e să poți face ceva din altceva.

Image

Cristian Gheorghe

Ethics BeautyImage

Csaba Lupescu

Ethics Beauty

Sunt o persoană normală, cu preocupări normale. Sunt atent la detalii, țin la ele, un perfecționist, drept urmare nu îmi plac lucrurile făcute de mântuială.
Iubesc și apreciez lucrurile mici cu încărcătură emoțională Mare. Iubesc cuvintele simple, mici cu impact Mare.
Îmi plac oamenii inteligenți,care au ceva de spus și de la care pot învăța.
Sunt un om vesel și ador oamenii veseli, pentru asta îmi face deosebită plăcere să înveselesc oamenii din jurul meu.
Sunt un om sensibil și romantic. Iubesc natura și mulțumesc părinților mei pentru că m-au educat în așa fel, ca să respect, să protejez natura și mediul înconjurator pentru a se bucura de ea, copiii noștri și copiii copiilor noștri.
Sunt un empatic și sunt bucuros când pot ajuta pe cineva. Sunt un optimist, pozitiv și în activitatea profesională.
Am o familie frumoasă, un copil minunat, inclusiv un cățel adorabil, prieteni calzi, adevarați și sinceri.
Sunt un om norocos că fac ceea ce îmi place și îmi aduce satisfacții, mă ocup de consilierea colaboratorilor și clienților posibili pe partea de vânzare pe zona Bistrița Năsăud, Maramureș, Satu Mare împreună cu colegii mei profesioniști dedicați, capabili și buni coechipieri, oameni care m-au ajutat și mă ajută să evoluez. Împreună, cu un aport mare, ajutăm în domeniul înfrumusețării și facem oamenii frumoși în așa fel ca să nu daunăm naturii și să protejam mediul înconjurator...
P.S. Sustenabilitate...

Image

Daniela Chirilă

Ethics Beauty

Ador să pictez, să citesc și să mă joc. Consider că viața este scurtă și trebuie trăită din plin, de aceea aduc cu mine la birou, zâmbet, entuziasm și empatie, dar cu toate acestea sunt omul analitic care filtrează și procesează cerințele colaboratorilor noștri. Ador provocările, iar rezultatele îmi hrănesc încrederea și dorința de a depăși limitele.

Image

Ema Vese

Ethics Beauty

Eu sunt Ema, o fire caldă și prietenoasă. O balanță autohtonă și asta spune multe despre mine. Iubesc oamenii și tot ceea ce este frumos în jurul meu, tocmai din acest motiv am ales un domeniu prin care să-mi arăt grija față de clienții mei prin consultanța oferită până în cele mai mici detalii. Consider că etica este o valoare esențială care formează o legatură de încredere, iar grija față de cei dragi și pentru mediul înconjurător, mă îndeamnă să trăiesc prezentul la intensitate maximă azi, cu gândul la mâine, prin sustenabilitate și iubire.

Image

Gabriela Scurtu

Ethics Beauty

Sunt Gabriela și am intrat în această echipă în august 2021. Dacă produsele noastre îți plac și le folosești, cu siguranță le-ai primit atent etichetate și ambalate de către mine și colegii mei. Despre mine… sun un om simplu, îmi plac cărțile, muzica bună și oamenii onești.

Image

Grigore Pop

Ethics BeautyImage

Marina Profir

Ethics Beauty

Cred că ce contează cu adevărat în viață e cum îi ajuți pe ceilalți, cum schimbi viața celuilalt și dacă reușești să aduci o îmbunătățire. De aceea tot timpul mă străduiesc să-mi fac treaba în timp util, îmi place să învăț lucruri noi, în fiecare zi îmi îmbunătățesc abilitățile, ce mă ajută să devin mai bună în ceea ce fac. Nu sunt magician, doar învăț și voi deveni! Îmi place cafeaua cu lapte, muzica din anii 80-90, filmele și plimbările lungi în aer liber.

Image

Silviu Sumănaru

Ethics BeautyOamenii Ethics Beauty® sunt foarte importanți pentru noi și ne dorim ca împreună să facem tot ce ne-am propus.