#povestea_


Ethics Beauty®

Fondată în 2018, compania Ethics Beauty® își începe călătoria ca unic importator și distribuitor al produselor Davines în România. Am început să construim ceva mai important decât o companie, am început să construim o echipă, o familie în care credem că putem fi mai buni. Ziua de mâine depinde de modul în care ne pasă de mediu astăzi.


Lucrăm în conformitate cu principiile care vizează armonia între om, mediu și tehnologie: în contextul politicii noastre de management de mediu, ne străduim să oferim clienților noștri produse și servicii utile și de asemenea, să minimizăm impactul acestora asupra mediului.


Construim relații de încredere bazate pe responsabilitate și îndemnăm lumea să facă alegeri responsabile atât pentru ei cât si pentru cei din jurul lor. Frumusețea Sustenabilă, este un concept care ne inspiră în toate proiectele noastre, de la etica companiei până la educația saloanelor noastre partenere!


Ethics Beauty® a elaborat un manifest verde pentru a dezvolta metode inteligente de a deveni ecofrendly prin reducerea consumului de energie precum și a emisiilor. Acest manifest verde are misiunea de a crește interesul de conștientizare a termenului "sustenabil" în industria frumuseții, iar rezultatul prinde contur: clienții noștri devin tot mai conștienți de importanța faptului că mediul înconjurător are un rol crucial în crearea unui viitor mai bun.


Frumusețea este responsabilitatea noastră!