#filosofia_


Ethics Beauty®

A fost odată ca-n povești, a fost ca niciodată..

Așa încep poveștile copilăriei noastre, povești nemuritoare, care într-adevăr rămân în noi pentru totdeauna și, din drag pentru ceilalți, le dăm mai departe. Așa învățăm de mici să construim valori și să dăm mai departe ceea ce nouă ne face bine.

Cu timpul, uităm învățăturile primare și ne lăsăm prinși într-o lume a vitezei, multitaskingului, consumerismului și a lucrurilor făcute ținând cont de cantitate. Până într-o zi.. când suntem nevoiți să luăm decizii, să ne responsabilizăm , să construim și să ne uităm spre viitor. Ce ne propunem noi?

Din 2018, noi, Ethics Beauty®, am început o călătorie bazată pe valori autentice, reale, am hotărât să fim responsabili și să furnizăm calitate celor din jurul nostru și, mai ales, să fim grijulii față de mediul înconjurător.

Ne-am dat seama că a fi moderni, a fi cool este strâns legat de cunoașterea și recunoașterea lucrurilor simple din viața noastră, lucruri pe care le avem la îndemână, dar am uitat să le apreciem.

Am început căutarea aproape și departe de noi, am colindat țări și continente până am găsit parteneri care să funcționeze potrivit viziunii noastre. Și, am fost plăcut suprinși să descoperim parteneri care ne-au devenit aliați în țelul nostru: conștientizarea că avem nevoie să folosim produse curate, bazate pe plante și ingrediente cât mai naturale.

Colaborarea cu Davines, Comfort Zone, Skin Regimen și Innoluxe ne-a permis să venim în întâmpinarea clienților care împărtășesc aceleași gânduri și dorințe ca noi. Ne întoarcem la ceea ce știm că este baza tuturor lucrurilor: Natura. Ne reeducăm și punem în produsele noastre înțelepciunea timpului, strălucirea soarelui în zorii dimineții, puritatea și grația plantelor, curajul și puterea vântului. Regăsirea naturii aduce armonie, echilibru și dragoste pentru tot ce ne înconjoară.

Am reunit anii de experiență și studii sub brandul Ethics Beauty® - etica în frumusețe și am ales ca simbol căpriorul. Nu am facut alegerea întâmplător, ci am pornit de la faptul că este un animal lipsit de gen, la fel și produsele noastre se adresează atât femeilor, cât și bărbaților. Simbolul capriorului este regăsit din antichitate și până în prezent în toate culturile, face parte din tradiții și superstiții și este perceput ca reprezentând puritate, inocență, frumusețe și grație, dar în același timp putere, rezistență și înțelepciune. Se crede că atunci când vezi căprioare acestea îți vor purta noroc. Mai mult, emblema căpriorului te ghidează spre iubire și armonie cu tine însuți și te ajută în procesul de regenerare și energizare a organismului.

Având parteneri de încredere, luăm decizii azi, gândindu-ne la mâine. Cautăm armonie în tot ceea ce facem și dăm mai departe principiile noastre colaboratorilor noștri.