#acțiunile_noastre_


Beard Brothers


Este o frăție a bărboșilor cu spirit de inițiativă, care își doresc să schimbe mentalități prin implicarea activă în societatea civilă și care luptă împotriva stereotipurilor sociale și a discriminării de orice fel.

Vino cu noi în umbra pădurii - pe 13 aprilie 2019 am reușit să facem ceva minunat împreună. Chiar dacă a fost ceață și abia ne-am văzut unii pe ceilalți, am fost mulți, înspre 600 de voluntari, iar vremea a ținut cu noi.

Alături de echipa Beard Brother și cu sprijinului Primăriei Poieni am acoperit 30.000 m2, am plantat aproximativ 12.000 de puieți de molid.

Acțiunea a avut loc pe Valea Drăganului o zonă afectată de defrișări masive de câțiva ani încoace.APAHNP Cluj


Este o organizație neguvernamentală care oferă servicii social-comunitare și luptă pentru incluziune socială și dreptul la o viață normală a persoanelor cu dizabilități intelectuale.

Ei creează manual logo-ul nostru din lemn Davines (vezi imaginea alăturată) iar contravalorea încasată este folosită pentru a sprijini serviciile oferite de ei, servicii prin care ajută comunitatea și în special persoanele cu afecțiuni neuropsihice.FREE MIORIȚA


Organizație non-guvernamentală care se implică și organizează proiecte, acțiuni și campanii sociale, eco și de aventură.

“De Sărbători, bucuria vine din inimă!” este numele proiectului demarat împreună cu ei la finalul anului 2020, proiect prin care am reușit să aducem lumină în casă izolată din munți a familiei Drimenț din Strâmtura, Maramureș prin montarea de panouri fotovoltaice. Brățara oferită partenerilor noștri coafori cu această ocazie a fost realizată cu aportul celor de la @Murano, APAHNP.CODRIA


Este povestea naturii, transpusă în obiecte pe care le folosim zi de zi.

Am sărbătorit primăvara cu ajutorul partenerului nostru Codria care a creat niște mărțișoare minunate suculente din lemn, în stil Davines. Acestea au fost pictate manual și absolut unice în felul său.Atelier Antonia Rusu


Lumânări parfumate din ceară de soia, ilustrație, artă, obiecte din marmură lichidă.

Antonia a creat pentru lansarea gamei Heart of Glass lumânări cu parfum secret din ceară de soia, netoxica, turnate manual în pahare fabricate în România care după arderea lumânării pot fi reumplute la studioul de lumânări cu 10% reducere sau puteți reutiliza paharul.Pepiniera Bacău


Am ales să omagiem bunătatea pădurii, prin a produce şi nu a distruge.

În fiecare an pe data de 22 aprilie celebrăm Ziua Pământului pentru a ne reaminti că planeta Pământ și ecosistemele sale ne oferă condițiile necesare pentru întreținerea vieții.

Anul acesta, se împlinesc 51 de ani de când celebrăm Ziua Pământului iar această sărbătoare ar trebui extinsă prin acțiuni zilnice cu scopul de a ocroti planeta noastră. Pentru că știm că și clienților noștri le pasă de natură ne-am dorit ca împreună să sărbătorim Ziua Pământului, am trimis cu grijă câte un molid pentru fiecare salon din cei top 60 clienți din țară, i-am invitat să îl planteze și să urmărească cum se întâmplă magia.

Acțiunile mici au Impact mare!